" Skill Session "

Miloš Mandić

Miloš Mandić

Proputovao je preko 25 zemalja, živiou četiri, a trenutno smatra London svojom kućom. Prijed dvije godine je ušao u startup svijet i ne planira da ga napusti u skorije vrijeme.

Miloš je studirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu i veći dio studija se opirao porivu da postane programer. Na sreću, nije istrajao u tome i početkom 2015. godine se preselio u Englesku gdje je počeo da radi kao softverski inženjer u jednoj startup kompaniji.

To je prije svega shvatio kao priliku da nauči mnogo o pokretanju sopstvenog biznisa i da stekne iskustvo iz različitih oblasti koje su neophodne za uspješno vođenje kompanije.

Sve je vodilo ka tome da osnuje sopstvenu kompaniju, što je i učinio sredinom 2016. godine. Obratite pažnju na ime Catalyzer, sigurno ćete ga čuti u narednom periodu.

Mekim vještinama (soft skills) se bavi već duži niz godina, kao jedan od certificiranih EESTEC trenera. Održao je preko 80 sati predavanja na različite teme, a vjerovali ili ne – Prezentacijske vještine su mu omiljena tema.

Tokom ovog predavanja potrudit će se da nesebično podijeli sa vama svoja iskustva vezana za prezentovanje investitorima, kao i da vam da savjete i dobre primjere iz prakse.

Pročitajte više o ovom predavanju