" Six fu***ng months "

Bruno Omerović

Bruno Omerović

Bruno Omerović je jedan od osnivača startup-a Koola koji je u veoma kratkom periodu postao “rok zvijezda” bosansko-hercegovačke startup scene. Učešće na Startup Conference Istanbul, ali i saradnja sa svjetski poznatim akceleratorom, slovenskim ABC Akceleratorom su samo jedan od dokaza važnosti i uspjeha Koola u startup svijetu.

Bruno već dugi niz godina orbitira u startup svijetu, prije svega kao jedan jako važan dio startup-a Personal, te odnedavno kao jedan od ljudi iza Koola. Njegovo iskustvo će učesnicima konferencije pomoći da zanemare barijere koje se odnose na praznovjerje da je nemoguće dovesti neke od najboljih investitora u Bosnu i Hercegovinu. Za period od samo šest mjeseci, Bruno je razgovarao sa 50 top notch investitora, a šestog maja je spreman da u velikoj dvorani Kina Meeting Point svoje iskustvo podijeli sa vama.

Mnogo korisnih savjeta, rušenje stereotipa, jedna izuzetno interesantna priča i mnogo pozitivne energije je ono što uvijek možete očekivati od Brune i što će sigurno ostaviti nevjerovatan utisak na sve one koji budu učestvovali na ValueUp: Mind Your Own Business konferenciji!

Pročitajte više o ovom predavanju